Trainer Bovenbouw selectie meiden/dames

Op woensdag van 17:30 tot 20:30 zoeken wij voor de selectiegroep meiden bovenbouw 4e en 5e divisie een enthousiaste train(st)er.

UDI is
UDI Gymnastic Westland is een gymnastiekvereniging waar zowel recreatie als selectiegroepen actief zijn. De selectiegroepen turnen in de 3de, 4de en 5de divisie. Recreatief bieden wij ouder en kindgym, kleutergym en meisjesgym en daarnaast freerunnen in verschillende groepen. Wij zijn een gezellige vereniging, waarbij regelmatig een activiteit wordt georganiseerd. Jaarlijks  wordt er een onderlinge wedstrijd georganiseerd voor alle groepen vanaf 6 jaar. Hier kunnen de kinderen laten zien wat zij hebben geleerd.

De groep
Deze gemotiveerde groep meiden van 12 jaar en ouder, is druk bezig met trainen voor de 4e of 5e divisie. De groep traint in de turnhal op woensdagavond van 17:30 tot 20:30 en op zaterdagmiddag van 13:00-16:00 uur.  Als trainster ben je betrokken bij de vereniging en ben je een steun voor de meiden tijdens wedstrijden. We zijn op zoek naar een trainster die bekend is met de turnwereld, bij voorkeur een HALO opleiding heeft afgerond en bevoegdheden heeft om les te geven. Mocht je dit laatste niet hebben dan kunnen we dat voor je organiseren.

UDI biedt jou

  • Een gezellige vereniging
  • Een vergoeding per lesuur op basis van je ervaring en/of opleiding
  • Mogelijkheid tot het volgen van een opleiding
  • Een vast aanspreekpunt voor je vragen binnen de vereniging.

Verder vergaderen de trainers om onderling zaken met elkaar af te stemmen en is er ca. 4x per jaar een leiding – bestuursvergadering. Jaarlijks vindt er een evaluatiegesprek met een bestuurslid plaats waarin je onder andere je ontwikkelingen voor jou en de ontwikkelingen voor de vereniging bespreekbaar kunt maken.

Ben jij de enthousiaste trainer die wij zoeken? Op deze website kan je zien wat de vereniging allemaal nog meer te bieden heeft. Of neem contact op met Lenneke Tanke via voorzitter@udiwestland.nl of 06-41039190