Talentendag

Op zaterdag 7 mei 2016 houdt UDI Westland een talentendag in de gymzaal van de Bernadetteschool in Naaldwijk.

Van 09:00 uur – 11:00 uur mogen alle meisjes uit de voorselectie en de meisjes (geboren in 2008) die graag goed willen worden in turnen, mee komen doen met de les.

Voor wie is de talentendag?

De talentendag is voor alle meisjes, geboren in 2008 en later, die bij UDI gymmen. De talentendag is bedoeld om aankomende turntalentjes te scouten voor de voorselectie en/of het selectieturnen.

Hoe ziet de talentendag er uit?

Tijdens de talentendag voeren de kinderen verschillende onderdelen uit die terugkomen in het selectieturnen. In groepjes lopen de kinderen de verschillende stationnetjes langs waar ze een aantal oefeningen doen.

Aan het einde van de talentendag krijgt iedereen een mooi diploma.

Doorstromen naar de voorselectie of selectie

Tijdens de talentendag wordt er door een aantal trainers gekeken of je misschien door kan stromen naar de voorselectie of selectie.

Turn je al in de voorselectie dan kan je misschien doorstromen naar de selectie. Turn je bij de recreatie dan zal er eerst een doorstroom plaatsvinden naar de voorselectie, mocht je hier voor geselecteerd worden.

Wanneer doorstroom mogelijk is, zal er persoonlijk contact met je ouders opgenomen worden.

Aanmelden?

Aanmelden kan door een mail te sturen met je gegevens (naam, geboortedatum, mobiele nummer ouders, turngroep) naar estherlooije@udiwestland.nl. Wij zien je dan graag op zaterdag 7 mei!

 

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.